Enkel och flexibel sjukanmälan

Sjuk- och Friskhantering i MicroWeb ger dig ett komplett verktyg som är anpassningsbart för ditt företag och ger din organisation full kontroll på er frånvarohantering och närvarostatistik.

Vilken enhet som helst, när som helst

Den fungerar både för det privata företaget och för er som driver företagshälsovård. Den som är sjuk kan när som helst sjukanmäla sig via sms, e-post, er hemsida eller telefonsvarare och behöver inte vänta tills er växel är öppen eller störa någon på obekväm tid.

Säkerställ kontinuitet

När sjukanmälan kommer in skickas genast information via e-post och/eller sms till de som behöver veta. Man kan få ut rapporter och statistik om företagets sjukfrånvaro. Med MicroWeb Sjuk- och Friskhantering får du koll på vem som är sjuk, hur länge och hur ofta.

Följ upp och analysera

Ni kan också få påminnelser med olika uppföljningar så ni inte missar exempelvis när det är dags att lämna in läkarintyg. Företagshälsovården kan ha bevakningar för vilka som ska ringas upp för läkarbesök eller andra uppföljningar. Företagshälsovården kan även sköta servicen åt sina kunder och förse dem med den information de behöver samtidigt som man har kontroll på när läkarbesök eller uppföljningar behöver bokas.

Fördelar med MicroWeb Sjuk- & Friskhantering


- Tydlig information för berörda
- Rapporter med statistik
- Påminnelsefunktion om uppföljningar
- Smidigt för växel att ha koll
- Enkel närvarohantering
- Flexibla behörigheter
- Hög driftsäkerhetUpptäck hur MicroWeb Sjuk- & Friskhantering
kan hjälpa din verksamhet

Prata med vårt team