MittMedia är en av Sveriges största mediekoncerner och har över 100 års publicistisk erfarenhet. Verksamheten innefattar 28 dagstidningar, gratistidningar, digitala medier, appar, kommersiell radio, webb-tv samt tryckerier. MittMedia finns idag i 64 kommuner runt om i Mellansverige.

Utmaning

Eftersom MittMedias verksamhet finns på många orter i Sverige fanns behovet att samla avtal och överenskommelser på ett och samma ställe.

Lösning

Några av de bolag som förvärvades 2016 använde redan MicroWeb. Systemet hade använts framgångsrikt sedan flera år tillbaka. Detta gjorde att även MittMedia valde MicroWeb som tjänst för sin avtalshantering.

Resultat

Med MicroWeb avtalshantering har MittMedia samlat sina avtal på ett enkelt och smidigt sätt.

  • "Vår organisation är utspridd på många orter och MicroWeb gör det enkelt att samla alla avtal på ett ställe. Det är smidigt att komma åt oavsett vilken ort man arbetar på".
  • "I MicroWeb har vi möjlighet att få total överblick av avtal inom olika områden, liksom få kontroll över förfallodatum och status på ett enkelt och smidigt sätt. Tilläggsavtal, anteckningar, uppsägningar och bekräftelser kan enkelt lagras tillsammans med grundavtalet."
  • - Administratör MittMedia

MITTMEDIA

MittMedia finns idag i 64 kommuner runt om i Mellansverige. Verksamheten innefattar 28 dagstidningar, gratistidningar, digitala medier, appar, kommersiell radio, webb-tv samt tryckerier.

"MicroData är proffsiga och snabba att hjälpa oss när vi har behov”

- Administratör MittMedia

Läs andra kunders berättelser

Alvesta kommun

Alvesta kommun präglas av ett starkt näringsliv med hög sysselsättning och hög kvalitet inom den kommunala servicen.

Sevenco

Sevenco har en samlad kompetens av konsulting inom företagsledning. Med över 50 år i branschen har de utfört hundratals uppdrag.

Partille kommun

Partille kommun är en modern kommun i framkant, vars vision är att leva mitt i det goda livet och utvecklas på ett hållbart sätt ur ett ekonomiskt, socialt och ekologiskt perspektiv.

Lernia

Lernia är experter på bemanning, utbildning och rekrytering. Företaget har länge varit verksamma inom matchning och utbildning för arbetsmarknadens behov i Sverige.

KTM

KTM Sportmotorcycle Scandinavia är en av Sveriges största leverantörer av motorcyklar.Är du intresserad av samma tjänst som MittMedia?

Läs mer om MicroWeb Avtalshantering