På MicroData har vi kreativitet och gemenskap som fokus - och jobbar gärna tillsammans. Genom nära samarbete med både medarbetare och kunder får du ett omväxlande arbete där det finns möjlighet att utvecklas samtidigt som du har kul på jobbet!

Vilka är MicroData?
MicroData Skandinavien AB är ett IT-bolag som säljer, utvecklar och levererar tjänster inom arkiv- och informationsförvaltning. Våra egenutvecklade tjänster effektiviserar våra kunders verksamheter. Vi hjälper företag och organisationer att få bättre kontroll över sin digitala information och lyckas med sin digitalisering. På så sätt kan vi bidra till en enklare vardag på ett tryggt och säkert sätt.

Vem är du?
Vi söker dig som är strukturerad och kommunikativ med ett teknikintresse. Du är social, pedagogisk, serviceinriktad och trivs att arbeta med problemlösning och proaktivt förbättringsarbete. Har förståelse för teknik och själv kunna söka och finna lösningar samt viljan att inspirera och engagera andra. Du har minst en gymnasieutbildning och har god datorvana.

Dina arbetsuppgifter på MicroData
Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter med bland annat integrationsarbete och projektledning. Integrationsarbetet innebär att sätta upp arkiv och processer i våra egenutvecklade system på plats i Örebro. Det är viktigt att möta kundens önskemål och ha en tät dialog tillsammans med dem.

Vi ser gärna att du har arbetat med:
IT-support
Kundservice
Ärendehantering

Det är meriterande om du har arbetat med:
Projektledning
Programmering
Testning
Teknisk dokumentation

Övrig information:
Plats
: Centrala Örebro
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Sista ansökning: 2019-05-01

Har du några frågor om tjänsten eller MicroData?
Kontakta Stina Nyman via e-post: stina.nyman@microdata.nu

Jag vill skicka en ansökan

Härmed godkänner jag att mina lämnade personuppgifter registreras och behandlas av personal på MicroData AB, för att kunna hantera min ansökan.

MicroData AB behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen. Din ansökan med tillhörande personuppgifter kommer att sparas i 24 månader från ansökningsdagen, om du inte själv ber oss att ta bort dem tidigare.