Leta mindre, hitta mer!
Är du redo för framtiden?

Our solutions

Ensure your digital assets will be secure, accessible and readable for years to come

Our marketing team

Anders Nordkvist
Anders Nordkvist
VD
Jag driver sedan 12 år MicroData Skandinavien AB. Jag brinner för att hjälpa kunder samt att utveckla mina medarbetare och vår organisation. Jag är civilekonom och har en bakgrund som controller, systemerare och programmerare. Har dessutom under lång tid arbetat med juridik, i huvudsak handelsrätt. Jag tycker om att röra på mej, cykla, fjällvandra, gymma och spela tennis. Vinprovning och dykning tillhör mina favoriter. Dessutom kör jag gärna motorcykel och vattenskoter.
CHRISTIAN NILSSON
CHRISTIAN NILSSON
IT-chef
Jag har haft förmånen att vara med från början på MicroData från första molntjänsten 2002 till det vi har idag. Jag brinner för att utveckla våra tjänster och hjälpa våra kunder att förbättra och automatisera sina processer. IT- intresset tar jag gärna med hem med allt vad det innebär.
Stina Nyman
Stina Nyman
Marknadsanalytiker & Användbarhetsdesigner
En social tjej som gillar när det händer mycket. Favoritsysselsättningarna är pardans, körsång och pyssel. Har alltid gillat teknik och smarta lösningar i vardagen. Målet i arbetslivet är att vara med och skapa enkla system som inte kräver någon utbildning eller manual för att förstå.
Cecilia Lindström
Cecilia Lindström
IT-arkivarie &
Projektledare
En inbiten chokladälskare som sedan år 2009 arbetat som arkivarie i olika former både inom privat- och offentlig sektor.
Jag är starkt troende på att det finns vinster med ett samarbete mellan IT och arkivarier. Båda områdena har styrkor och svagheter som kompletterar varandra och i dagens digitala samhälle är det definitivt ett vinnande koncept.
Åsa Lennartsson
Åsa Lennartsson
Administrator
En glad och social ”morsa” som trivs när de omkring mig är nöjda och glada. Jag tycker om att få vara kreativ och fotografering är ett stort intresse. Jag sysslat med allt från vaktmästeri, barnomsorg, ISO-revisor till VD-sekreterare och administratör. När vi genom samarbete kan lösa kundernas problem känner man en stolthet över det man gör.
Jonas Wågenberg
Jonas Wågenberg
Kundansvarig Säljare
Att kunna hjälpa kunder och samtidigt berätta om fördelarna med att ha ordning och reda på sin information, det är toppen! Jag har jobbat med informationshantering i ca 10 år, både som utbildare inom diarie, dokument- & ärendehantering men även som produktspecialist. På fritiden spelar jag gärna en runda golf och äter god mat.
ALFRED NORDKVIST
ALFRED NORDKVIST
Kundansvarig Säljare
En vetgirig kille som funnits hos MicroData sedan 2013. Brinner för goda och långsiktiga affärssamarbeten, där kundens behov och lösningens matchning står i fokus. Efter jobbet spenderas mycket tid på replokalen i Hallsberg.

Testimonials

What others say about our solutions?

Upcoming events

We would love to speak to you if you are Attending one of these Conferences, We Welcome you to come and Visit Us at Stand
Swedish Week of Archives

16-18 May

Offentliga Rummet

30 maj – 1 juni

Rethink Office

8-9 juni

Arkivforum

8-9 november

Contact us

Fill the form if you want support, information or questions
Or call us 019-100 155