Leta mindre, hitta mer!
Är du redo för framtiden?

VÅRA LÖSNINGAR

Gör det enkelt att hitta, spara och hantera information
Lösningarna är anpassade till GDPR

Nyheter

Evenemang

Kom gärna och prata med oss vid någon av de konferenser och mässor där vi deltar
FAI-konferens

Stockholm 16-17 oktober

HR-DAGEN 2018

Örebro – 19 oktober

HR-DAGEN 2018

Linköping – 16 november

PROMOTIONMORGON

Örebro – 30 november

Kundcitat

Vad säger andra om våra lösningar?

Vårt marknadsteam

Anders Nordkvist
Anders Nordkvist
VD
Jag driver sedan 12 år MicroData Skandinavien AB. Jag brinner för att hjälpa kunder samt att utveckla mina medarbetare och vår organisation. Jag är civilekonom och har en bakgrund som controller, systemerare och programmerare. Har dessutom under lång tid arbetat med juridik, i huvudsak handelsrätt. Jag tycker om att röra på mej, cykla, fjällvandra, gymma och spela tennis. Vinprovning och dykning tillhör mina favoriter. Dessutom kör jag gärna motorcykel och vattenskoter.
CHRISTIAN NILSSON
CHRISTIAN NILSSON
IT-chef
Jag har haft förmånen att vara med från början på MicroData från första molntjänsten 2002 till det vi har idag. Jag brinner för att utveckla våra tjänster och hjälpa våra kunder att förbättra och automatisera sina processer. IT- intresset tar jag gärna med hem med allt vad det innebär.
Stina Nyman
Stina Nyman
Marknadsförare &
Användbarhetsdesigner
En social tjej som gillar när det händer mycket. Favoritsysselsättningarna är pardans, körsång och pyssel. Har alltid gillat teknik och smarta lösningar i vardagen. Målet i arbetslivet är att vara med och skapa enkla system som inte kräver någon utbildning eller manual för att förstå.
Karolina Donnerot
Karolina Donnerot
Marknadschef
Att se helheten i kommunikation och kunna bryta ner strategi till klipska beslut tycker jag är spännande. Värdesätter därför bra innehåll och försöker hänga med i de senaste trenderna inom marknadsföring.
Åsa Lennartsson
Åsa Lennartsson
Administratör
En glad och social ”morsa” som trivs när de omkring mig är nöjda och glada. Jag tycker om att få vara kreativ och fotografering är ett stort intresse. Jag sysslat med allt från vaktmästeri, barnomsorg, ISO-revisor till VD-sekreterare och administratör. När vi genom samarbete kan lösa kundernas problem känner man en stolthet över det man gör.
Jonas Wågenberg
Jonas Wågenberg
Kundansvarig Säljare
Trädgårdsgatan 14, Örebro
070-7500155
Att kunna hjälpa kunder och samtidigt berätta om fördelarna med att ha ordning och reda på sin information, det är toppen! Jag har jobbat med informationshantering i ca 10 år, både som utbildare inom diarie, dokument- & ärendehantering men även som produktspecialist. På fritiden spelar jag gärna en runda golf och äter god mat.
ALFRED NORDKVIST
ALFRED NORDKVIST
Kundansvarig Säljare
Kungsgatan 60, Stockholm
076-7747392
En vetgirig kille som funnits hos MicroData sedan 2013. Brinner för goda och långsiktiga affärssamarbeten, där kundens behov och lösningens matchning står i fokus. Efter jobbet spenderas mycket tid på replokalen i Hallsberg.
Nicoll Corallius
Nicoll Corallius
Säljare
Kungsgatan 60, Stockholm

Vill du veta mer om MicroData eller våra lösningar?