MicroData – Digital informationsförvaltning på vårt sätt

Om oss

Om oss

MicroData Skandinavien AB är ett svenskt, familjeägt IT-bolag med huvudkontor i Örebro. För oss är långsiktig informationsförvaltning och säkerhet väldigt viktigt. Därför är säkra och användarvänliga system alltid vårt fokus. Tjänsterna utvecklar vi själva från grunden och all data lagras på egna hotsites (klassade serverhallar) i Sverige. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder ett säkert och enkelt sätt att hantera sin information.

Vi har 50 års erfarenhet av
säker informationsförvaltning

Informationsbevarande, säkerhet och drifthantering finns i vårt DNA, vi har jobbat med det sedan 1972. Vi kombinerar erfarenhet med innovation och kan därför erbjuda helhetslösningar i ett användarvänligt format. Resultatet är ett helt digitaliserat tjänsteutbud som erbjuder säker och enkel informationshantering. Några exempel på våra egenutvecklade tjänster är Personalarkiv, e-Arkiv, Dokument- & Ärendehantering, digitala signaturer och digitala verksamhetsprocesser.
Strategi process
Åtkomstsäkerhet

Bevarande och säkerhet i fokus

Idag hjälper våra lösningar både privat och offentlig sektor över hela Sverige med säker informationshantering. Vår erfarenhet i branschen har lärt oss mycket, inte minst att ingen organisation är den andra lik. Därför lägger vi alltid stor vikt vid att lära känna våra kunder över tid, då blir resultatet bäst. Vi gör informationsförvaltning mer personligt så att ni som kunder kan lägga mer tid på er kärnverksamhet.

Vi är säkra

För oss är säkerheten det viktigaste, därför ställer vi höga säkerhetskrav på vår driftmiljö. Både system och produktion finns speglade i två fysiskt åtskilda lokaler i Sverige. Informationen lagras i hotsites vilket är den säkraste formen av lagring. Eftersom vi erbjuder lokalproducerade och kundanpassade molnlösningar tar vi hand om driften i hela kedjan utan några mellanhänder.
Säkra molntjänster
MicroData Skandinavien AB

Vi är flexibla

Med MicroDatas tjänster finns det utrymme att anpassa systemet till era förutsättningar. Då vi utvecklar allt i samråd med dig som kund kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar er och er verksamhet. Tjänsten kan även integreras sömlöst till många andra system.

Vi är personliga och långsiktiga

Målet att MicroDatas tjänster ska hjälpa dig som kund gör att vi alltid strävar efter att bli ännu bättre. Vi jobbar långsiktigt vare sig det handlar om kundrelationer, tjänster eller hållbarhet. På MicroData är vi innovativa och hänger med i den tekniska utvecklingen för att kunna anpassa våra tjänster efter den. Vi finns nära till hands och försöker alltid hitta den bästa lösningen.
MicroData Skandinavien AB

MicroData i siffror

e-Arkiv

2

egna driftcenter

Digitala tjänster

14

digitala tjänster

Nöjda kunder

+100

kunder

Medarbetare MicroData

22

medarbetare

Vill du bli en del av gänget?

Läs mer om lediga tjänster hos MicroData