MicroData – Digital informationsförvaltning på vårt sätt

MicroData söker Säljare!

Vi söker dig som vill jobba med och bli bättre på försäljning mot företag och offentliga organisationer

Vi vet att lösningarna vi levererar till stor del bygger på ett förtroende som vi skapar genom att lyssna, ta in och förstå kundens problem. För att sedan presentera en lösning som är till nytta för deras verksamhet.

Den vi söker behöver därför vara nyfiken och intresserad av kunders problem & utmaningar. Meriterande till tjänsten är:

  • Eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning på marknad eller ekonomi
  • Arbetslivserfarenhet, gärna inom telefonförsäljning, försäljning eller inom service
  • Teknikvana och förståelse för informationshantering

Du som söker skulle också kunna vara studerade om du har möjlighet att jobba minst 40 procent deltid i början, för att efter studier gå upp till heltid. – Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Arbetet som säljare hos oss – 
kommer under den första tiden innehålla mycket handledning, av en erfaren säljare, där vi tillsammans kontaktar intressanta målgrupper, framförallt via telefon. Hos målgrupperna söker vi information, kontaktpersoner och problem vi kan tänkas lösa.

Du kommer få delta på möten tillsammans med nuvarande och tilltänkta kunder för att efterhand sköta möten och kundrelationer själv. Vi söker en långsiktig anställning där du börjar med enklare arbetsuppgifter och efterhand tar ett större grepp för hela säljcykler.

Vi jobbar organiserat bland annat med hjälp av modern forskning inom komplex försäljning och marknadsföring, och strävar hela tiden efter att bli ännu bättre. Därför är dokumentation och spårbarhet i kontakterna av största vikt.

Vi befinner oss i en framtidsbransch där våra lösningar möter morgondagens problem
MicroData är ett mindre IT-Bolag specialiserade inom området elektronisk arkivering, dokument- och ärendehantering. Vi samarbetar med många stora och välkända privata bolag, kommuner, landsting och myndigheter. Vi har kontor centralt i Örebro nära stortorget, och endast 2,9 km från Örebro Universitet. Som anställd hos oss får du så mycket vägledning du behöver inklusive förtroendet att ta egna initiativ. Företagets marknadsdel besitter djupa kunskaper inom komplex försäljning, marknadsföring, teknikfrågor och mycket mer, som vi önskar dela med oss av för att du som anställd hos oss ska lyckas så bra som möjligt.

Andra fördelar med att jobba hos oss är att vi följer kollektivavtal, och erbjuder två timmars träning på arbetstid i veckan.

Kontakt / Ansökan

Ansökan ska ske skriftligt via mejl till ansokan@microdata.nu