MicroData – Digital informationsförvaltning på vårt sätt

MicroData söker Webbutvecklare!

MicroData söker nyfikna och hungriga webbutvecklare som har en stor passion för systemutveckling.

Är du personen som aktivt söker utmaningar och vill fortsätta utveckla din kreativa sida, så ser vi gärna att du hör av dig. Den här tjänsten lämpar sig bäst för dig som är redo att ta nästa steg i din karriär.

Om tjänsten
Som webbutvecklare hos oss ingår du i ett utvecklingsteam som bygger på något av våra system som vi både utvecklar och förvaltar på plats. Teamet använder sig av SCRUM som metodik och involverar utvecklare från flera olika plattformar. Du kommer arbeta med personer som brinner för branschen och framförallt nya teknologier.

Vi vill att du som söker har mycket god erfarenhet inom:

  • JavaScript MVC
  • PHP & MySQL
  • HTML5 & CSS3

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

  • Linux (Debian)
  • Andra programmeringsspråk
  • Andra ramverk (Ex ReactJS, jQuery, AngularJS)
  • Airhockey

Vi befinner oss i en framtidsbransch där våra lösningar möter morgondagens problem
MicroData är ett mindre IT-Bolag specialiserade inom området elektronisk arkivering, dokument- och ärendehantering. Vi samarbetar med många stora och välkända privata bolag, kommuner, landsting och myndigheter. Vi har kontor centralt i Örebro nära stortorget, och endast 2,9 km från Örebro Universitet. Andra fördelar med att jobba hos oss är att vi följer kollektivavtal, och erbjuder två timmars träning på arbetstid i veckan.

Tjänsten är belägen i Örebro, lön enligt överenskommelse och vi ser gärna en omgående start. Har du några ytterligare frågor är du välkommen att ringa oss på 019 – 100 155

Skicka in ditt CV och personligt brev till vår e-postadress nedan. Sista ansökningsdag 12:e mars 2017.

Ansökan
Ansökan ska ske skriftligt via mejl till ansokan@microdata.nu