MicroData – Digital informationsförvaltning på vårt sätt

Systemutvecklare sökes!

På MicroData har vi kreativitet och gemenskap som fokus och jobbar gärna tillsammans. Genom nära samarbete med både medarbetare och uppdragsgivare utlovar vi ett omväxlande arbete där du har möjlighet att utvecklas samtidigt som du har kul på jobbet. Om du tycker om problemlösning och vill vara med och arbeta i starka utvecklarteam kommer du att trivas hos oss. 

Vilka är MicroData?
MicroData Skandinavien AB är ett IT-bolag som säljer, utvecklar och levererar tjänster inom arkiv- och informationsförvaltning. Våra egenutvecklade tjänster effektiviserar våra kunders verksamheter. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda helhetslösningar för informationsflödet. Detta gör vi tillsammans med marknadsledande strategiska samarbetspartners inom olika områden.

Vem är du?
Vi söker dig som ser dig själv som en nyfiken systemutvecklare med ett stort tekniskt intresse. Du är kreativ, handlingskraftig och trivs att arbeta med problemlösning och proaktivt förbättringsarbete. I din roll som systemutvecklare är du prestigelös, bra på att kommunicera och ser fördelarna med att jobba strukturerat. Du har mycket goda kunskaper inom PHP, MySQL, JavaScript, jQuery, HTML5 och CSS3. 

Dina arbetsuppgifter på MicroData
I rollen som systemutvecklare kommer du ingå i vårt erfarna utvecklingsteam. Vi jobbar i en agil utvecklingsmiljö (SCRUM) där vi delar kunskap med varandra. Du kommer arbeta med att utveckla både befintliga och nya system i våra egenutvecklade plattformar. Systemen utvecklas och förvaltas på plats i Örebro.

Du har goda kunskaper inom:
PHP
MySQL
JavaScript
jQuery
HTML5
CSS3

Dina meriterande erfarenheter:
Andra program eller skriptspråk
Projektledning
Agila metoder
Linux (framförallt Ubuntu & Debian)
Airhockey

Övrig infromation:
Plats
: Centrala Örebro
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Skicka din ansökan:
Skicka oss ditt CV och personligt brev till ansokan@microdata.nu
Sista ansökningsdag är 15 mars 2018

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan godkänner och samtycker du till att dina uppgifter registreras och behandlas för rekrytering av personal för MicroData Skandinavien AB.
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för rekryterande personer inom MicroData Skandinavien AB i enlighet med Personuppgiftslagen (SFS 1998:204).

Har du några frågor om MicroData eller tjänsten? 
Kontakta Karolina Donnerot via e-post: karolina.donnerot@microdata.nu eller telefon: 073 317 21 61

Systemutvecklare
systemutvecklare