MicroData – Digital informationsförvaltning på vårt sätt

Systemutvecklare sökes!

På MicroData har vi kreativitet och gemenskap som fokus och jobbar gärna tillsammans. Genom nära samarbete med både medarbetare och uppdragsgivare får du ett omväxlande arbete där det finns möjlighet att utvecklas samtidigt som du har kul på jobbet. Om du tycker om problemlösning och vill vara med och arbeta i ett starkt utvecklarteam kommer du att trivas hos oss.

Vilka är MicroData?
MicroData Skandinavien AB är ett IT-bolag som säljer, utvecklar och levererar tjänster inom arkiv- och informationsförvaltning. Våra egenutvecklade tjänster effektiviserar våra kunders verksamheter. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda helhetslösningar för informationsflödet. Detta gör vi tillsammans med marknadsledande strategiska samarbetspartners inom olika områden.

Vem är du?
Vi söker dig som ser dig själv som en nyfiken systemutvecklare med ett stort tekniskt intresse. Du är social, pedagogisk och trivs att arbeta med problemlösning och proaktivt förbättringsarbete. Är strukturerad och tar gärna egna initiativ. I din roll som systemutvecklare är du prestigelös och bra på att kommunicera. Du har goda kunskaper inom PHP, MySQL, JavaScript, jQuery, HTML5, CSS3 och Perl.

Dina arbetsuppgifter på MicroData
I rollen som systemutvecklare kommer du ingå i vårt erfarna utvecklings- och förvaltningsteam. Vi jobbar i en agil utvecklingsmiljö (SCRUM) där vi delar kunskap med varandra. Du kommer arbeta med att utveckla både befintliga och nya system i våra egenutvecklade plattformar. Systemen utvecklas och förvaltas på plats i Örebro.

Du har goda kunskaper inom:
PHP
MySQL
JavaScript
jQuery
HTML5
CSS3
Perl

Dina meriterande erfarenheter:
Andra program eller skriptspråk
Projektledning
Agila metoder
Linux (framförallt Ubuntu & Debian)
Förstå skånska

Övrig information:
Plats
: Centrala Örebro
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse
Sista ansökning: 2018-09-07

Har du några frågor om tjänsten eller MicroData?
Kontakta Stina Nyman via e-post: stina.nyman@microdata.nu eller telefon: 0706118194