MicroData – Digital informationsförvaltning på vårt sätt

Teknisk systemförvaltare sökes!

På MicroData har vi kreativitet och gemenskap som fokus och jobbar gärna tillsammans. Genom nära samarbete med både medarbetare och kunder får du ett omväxlande arbete där det finns möjlighet att utvecklas samtidigt som du har kul på jobbet. Om du är teknikintresserad och tycker om problemlösning kommer du att trivas hos oss. här

Vilka är MicroData?
MicroData Skandinavien AB är ett IT-bolag som säljer, utvecklar och levererar tjänster inom arkiv- och informationsförvaltning. Våra egenutvecklade tjänster effektiviserar våra kunders verksamheter. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda helhetslösningar för informationsflödet. Detta gör vi tillsammans med marknadsledande strategiska samarbetspartners inom olika områden.

Vem är du?
Vi söker dig som är strukturerad och kommunikativ med ett teknikintresse. Du är social, pedagogisk, serviceinriktad och trivs att arbeta med problemlösning och proaktivt förbättringsarbete. Har förståelse för teknik och själv kunna söka och finna lösningar samt viljan att inspirera och engagera andra. Du har minst en gymnasieutbildning och har god datorvana.

Dina arbetsuppgifter på MicroData
I rollen som teknisk systemförvaltare kommer du ingå i vårt erfarna team. Du kommer framförallt att ha kunddialog genom att svara på supportärenden och sätta upp nya kunder i våra egenutvecklade system på plats i Örebro.

Vi ser gärna att du har arbetat med:
IT-support
Kundservice
Ärendehantering

Det är meriterande om du har arbetat med:
Projektledning
PHP
MySQL
JavaScript
jQuery
HTML5
CSS3
Perl
Andra program eller skriptspråk
Linux (framförallt Ubuntu & Debian)

Övrig information:
Plats
: Centrala Örebro
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Sista ansökning: 2018-11-30

Har du några frågor om tjänsten eller MicroData?
Kontakta Stina Nyman via e-post: stina.nyman@microdata.nu eller telefon: 0706118194