MicroData – Digital informationsförvaltning på vårt sätt

Webbinar
för dig inom
privat sektor

KOSTNADSFRITT WEBBINAR

Hur ni lyckas digitalisera företagets anställningsprocesser

För många företag är anställningsprocessen den första process som digitaliseras. Inför digitaliseringen kan det uppstå funderingar kring vad behövs för att lyckas ställa om från en analog process till digital variant? Vilka fallgropar finns och vad är viktigt att tänka på?

En digital anställningsprocess underlättar vid rekrytering och effektiviserar HR-arbetet samtidigt som det ökar säkerheten och minskar risken för informationsförlust. Det blir också lättare för er att nå miljömål och ha gemensamma rutiner för att uppfylla kraven i dataskyddsförordningen, GDPR och andra lagar. 

Under webbinariet ger vi er konkreta lösningar och visar ett praktiskt exempel på hur en digital anställningsprocess går till. Vi går även in på hur vår kund Ambea har lyckats minska handläggningstiden för anställningsavtal med 50 timmar i månaden. 

Målet är att inspirera er att se över er nuvarande anställningsprocess och öka digitaliseringen i ert företag.

Innehåll

Vilka utmaningar möter våra kunder?

Demo på en digital anställningsprocess

Hur styrs processen?

Vinster med den digitala anställningsprocessen

Kundexempel

Målgrupp

Webbinariet vänder sig till dig som jobbar med HR på ett företag och som påbörjat ett digitalt tankesätt, där HR har bestämt sig för att ta en aktiv roll i digitaliseringsarbetet.

MicroData – leverantör av MicroWeb Personalarkiv

MicroWeb Personalarkiv är ett system för bevaring och hantering av all personalrelaterad information. Systemet underlättar det dagliga arbetet och hjälper organisationer att få kontroll på information som rör personalen. Personalarkiv kan dessutom vara ett steg på vägen för att uppfylla en organisations GDPR-strategi.

DATUM: 16 mars

TID: 14.00-14.45

PLATS:  DIGITALT

ANMÄLAN TILL WEBBINAR

Praktisk info
Webbinariet är kostnadsfritt och hålls på svenska. Vi använder oss av skärmdelningstjänsten GoToWebinar där ni kan se vår skärm samt lyssna in via dator eller telefon.

Har du frågor om webbinariet?
Kontakta oss på info@microdata.nu

VI SOM HÅLLER I DETTA WEBBINARIUM

ANDRA RELATERADE EVENEMANG