MicroData – Digital informationsförvaltning på vårt sätt

Webbinar för dig inom offentlig sektor

KOSTNADSFRITT WEBBINAR

Vinsterna med digitala anställningsprocesser

För många organisationer är anställningsprocessen ofta det allra första steget på vägen mot digitalisering. Inför digitaliseringen kan det uppstå funderingar kring vad som behövs för att lyckas ställa om från en analog process till en digital anpassning? Vilka fallgropar finns och vad är viktigt att tänka på?

Under detta webbinar berättar vi hur organisationer inom offentlig sektor kan gå till väga för att lyckas med sin digitalisering av anställningsprocessen,  samt de fördelar som följer med denna förändring.  Vi ger er konkreta lösningar och visar ett praktiskt exempel på hur en digital anställningsprocess går till i vår tjänst – MicroWeb Personalarkiv. Vi berättar även om en av våra kunder som har lyckats minska handläggningstiden per anställning från 33 minuter till 9 minuter och samtidigt minskat pappersmängden med 95%.

Målet är inte bara att informera, utan även att inspirera er till att se över er nuvarande anställningsprocess och förstärka ert engagemang för digitalisering inom er verksamhet.

Innehåll

Vilka utmaningar möter våra kunder?

Demo på en digital anställningsprocess

Hur styrs processen?

Vinster med den digitala anställningsprocessen

Kundexempel

Målgrupp

Webbinariet riktar sig till dig som arbetar med HR inom offentlig sektor och vill ta en aktiv roll i digitaliseringsarbetet.

MicroData – leverantör av MicroWeb Personalarkiv

MicroWeb Personalarkiv är ett system för bevaring och hantering av all personalrelaterad information. Systemet underlättar det dagliga arbetet och hjälper organisationer att få kontroll på information som rör personalen. Personalarkiv kan dessutom vara ett steg på vägen för att uppfylla en organisations GDPR-strategi.

DATUM: 18 april 2024

TID: 14.00-14.45

PLATS:  Digitalt

Praktisk info
Webbinariet är kostnadsfritt och hålls på svenska. Vi använder oss av skärmdelningstjänsten Univid där ni kan se vår skärm samt lyssna in via dator eller telefon.

Har du frågor om webbinariet?
Kontakta hilde.groenewegen@microdata.nu.

VI SOM HÅLLER I DETTA WEBBINARIUM

Alfred Nordkvist
Jonas Wågenberg

ANDRA RELATERADE EVENEMANG