MicroData – Digital informationsförvaltning på vårt sätt

Webbinar
för dig inom
offentlig sektor

KOSTNADSFRITT WEBBINAR

Vinsterna med digitala anställningsprocesser

För många organisationer är anställningsprocessen den första process som digitaliseras. Inför digitaliseringen kan det uppstå funderingar kring vad som behövs för att lyckas ställa om från en analog process till en digital variant? Vilka fallgropar finns och vad är viktigt att tänka på?

Under webbinariet berättar vi hur organisationer inom offentlig sektor kan gå till väga för att lyckas med sin digitalisering av anställningsprocessen. Vi ger er konkreta lösningar och visar ett praktiskt exempel på hur en digital anställningsprocess går till i vår tjänst – MicroWeb Personalarkiv. Vi berättar även om en av våra kunder som har lyckats minska handläggningstiden per anställning från 33 minuter till 9 minuter och samtidigt minskat pappersmängden med 95%.

Målet är att inspirera er att se över er nuvarande anställningsprocess och öka digitaliseringen i er verksamhet.

Innehåll

Vilka utmaningar möter våra kunder?

Demo på en digital anställningsprocess

Hur styrs processen?

Vinster med den digitala anställningsprocessen

Kundexempel

Målgrupp

Webbinariet vänder sig till dig som jobbar med HR inom offentlig sektor och påbörjat ett digitalt tankesätt, där HR har bestämt sig för att ta en aktiv roll i digitaliseringsarbetet.

MicroData – leverantör av MicroWeb Personalarkiv

MicroWeb Personalarkiv är ett system för bevaring och hantering av all personalrelaterad information. Systemet underlättar det dagliga arbetet och hjälper organisationer att få kontroll på information som rör personalen. Personalarkiv kan dessutom vara ett steg på vägen för att uppfylla en organisations GDPR-strategi.

DATUM: 30 mars

TID: 14.00-14.45

PLATS:  DIGITALT

ANMÄLAN TILL WEBBINAR

Praktisk info
Webbinariet är kostnadsfritt och hålls på svenska. Vi använder oss av skärmdelningstjänsten GoToWebinar där ni kan se vår skärm samt lyssna in via dator eller telefon.

Har du frågor om webbinariet?
Kontakta oss på info@microdata.nu

VI SOM HÅLLER I DETTA WEBBINARIUM

ANDRA RELATERADE EVENEMANG