Utmaning

KTM fick stora mängder leverantörsfakturor varje månad varav de flesta var i pappersformat. Personalen fick gå runt och samla in påskrifter manuellt innan fakturorna kunde betalas. Ibland kunde papper glömmas bort eller försvinna, detta resulterade i påminnelseavgifter.

Lösning

Varje faktura attesteras av rätt handläggare digitalt med MicroWeb Fakturaarkiv. Handläggaren får en påminnelse när det finns en faktura att attestera. Fakturan godkänns eller avslås av handläggaren. Färdighanterade fakturor lagras och e-Arkiveras i MicroWeb.

Resultat

Med MicroWeb Fakturaarkiv slipper KTM arkivera fysiskt och kan attestera sina fakturor var som helst.

  • ”MicroWeb är praktiskt. I tjänsten kan ansvariga attestera sina leverantörsfakturor, oavsett om de är på kontoret eller resande fot.” - Administrationschef hos KTM

KTM MOTORCYCLE AB

KTM är ett österrikiskt motorcykelmärke som grundades 1934. Företaget har fokuserat på tävlingsmotorcyklar motocross och enduro, men har på senare år även byggt alltmer gatuorienterade maskiner. KTM har sitt svenska huvudkontor i Örebro.

KTM

Läs andra kunders berättelser

MittMedia

MittMedia är en av Sveriges största mediekoncerner och har över 100 års publicistisk erfarenhet.

Transportstyrelsen

Transportstyrelsen arbetar för att uppnå god tillgänglighet, hög kvalitet, säkra och miljöanpassade transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg.

Alvesta kommun

Alvesta kommun präglas av ett starkt näringsliv med hög sysselsättning och hög kvalitet inom den kommunala servicen.

Partille kommun

Partille kommun är en modern kommun i framkant, vars vision är att leva mitt i det goda livet och utvecklas på ett hållbart sätt ur ett ekonomiskt, socialt och ekologiskt perspektiv.

Lernia

Lernia är experter på bemanning, utbildning och rekrytering. Företaget har länge varit verksamma inom matchning och utbildning för arbetsmarknadens behov i Sverige.Är du intresserad av samma tjänst som KTM Sportmotorcycles?

Läs mer om MicroWeb Fakturaarkiv