MicroData – Digital informationsförvaltning på vårt sätt

Vi söker Juniorsäljare!

Är du vår nya Juniorsäljare?

På MicroData har vi kreativitet och gemenskap som fokus – och jobbar gärna tillsammans. Genom nära samarbete med både medarbetare och kunder får du ett omväxlande arbete där det finns möjlighet att utvecklas samtidigt som du har kul på jobbet. Är du vår nya juniorsäljare?

Vilka är MicroData?
MicroData Skandinavien AB är ett IT-bolag som säljer, utvecklar och levererar tjänster inom arkiv- och informationsförvaltning. Våra egenutvecklade tjänster effektiviserar våra kunders verksamheter. Vi hjälper företag och organisationer att få bättre kontroll över sin digitala information och lyckas med sin digitalisering. På så sätt kan vi bidra till en enklare vardag på ett tryggt och säkert sätt.

Rollen som juniorsäljare 

Som juniorsäljare på MicroData ger vi dig möjligheten att utveckla dina färdigheter inom sälj i en spännande och växande IT-bransch. Du knyter nya kundkontakter samt återkopplar till befintliga kunder via telefon och mejl. I din roll som juniorsäljare arbetar du nära säljteamet och stöttar dem i olika arbetsuppgifter. Tillsammans arbetar ni proaktivt med att bygga långsiktiga kundrelationer.

Det finns goda möjligheter att vidareutvecklas i sin roll och på sikt få arbeta hos oss på heltid inom sälj.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Bearbetning av och kontakt med nya och befintliga kunder
 • Uppföljning av deltagare från våra evenemang
 • Stötta säljarna i säljprocessen
 • Uppsökande av nya prospekts

Vem är du?

Vi söker dig som stimuleras av utmaningen i försäljning, att analysera kundens behov och att skapa nya relationer. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har en vilja att utvecklas med företaget. För att trivas med arbetet ska du ha god samarbetsförmåga, vara strukturerad och fokuserad på att nå dina mål. Vi ser gärna att du har ett intresse för IT och förståelse för branschen. Har du erfarenhet av försäljning av digitala tjänster eller liknande är det meriterande, men inget krav. Slutligen tror vi att du har en god kommunikativ förmåga både i tal och skrift. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. 

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi söker dig som har:

 • Gymnasieutbildning
 • Behärskar Office paketet
 • Ett intresse för IT och driv inom försäljning
 • Goda kunskaper i svenska både tal och skrift

Mediterade om du har: 

 • Tidigare arbetslivserfarenhet av säljande roller
 • Goda kunskaper i engelska både tal och skrift
 • Erfarenhet från IT-branschen
 • B-körkort

Övrig information:
Plats: Centrala Örebro
Omfattning: Deltid
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Sista ansökning: 2022-01-09

Ansökningstiden för jobbet har löpt ut  

Skicka oss din ansökan

Ansökan: Skicka din ansökan (CV + personligt brev) till ansokan@microdata.nu

Om du har frågor om tjänsten eller MicroData kan du kontakta hilde.groenewegen@microdata.nu

När du ansöker om anställning hos MicroData Skandinavien AB godkänner du att dina lämnade personuppgifter registreras och behandlas av personal på MicroData Skandinavien AB, för att kunna hantera din ansökan. MicroData Skandinavien AB behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen. Din ansökan med tillhörande personuppgifter kommer att sparas i 24 månader från ansökningsdagen, om du inte själv ber oss att ta bort dem tidigare.​ Läs MicroDatas integritetspolicy
juniorsäljare
Facebook
LinkedIn
Email

Tipsa och dela gärna vidare 

Juniorsäljare