MicroData – Digital informationsförvaltning på vårt sätt

Vi söker systemutvecklare!

Är du vår nya systemutvecklare?

På MicroData har vi kreativitet och gemenskap som fokus – och jobbar gärna tillsammans. Genom nära samarbete med både medarbetare och kunder får du ett omväxlande arbete där det finns möjlighet att utvecklas samtidigt som du har kul på jobbet. Är du vår nya systemutvecklare?

Vilka är MicroData?
MicroData Skandinavien AB är ett IT-bolag som säljer, utvecklar och levererar tjänster inom arkiv- och informationsförvaltning. Våra egenutvecklade tjänster effektiviserar våra kunders verksamheter. Vi hjälper företag och organisationer att få bättre kontroll över sin digitala information och lyckas med sin digitalisering. På så sätt kan vi bidra till en enklare vardag på ett tryggt och säkert sätt.

Vem är du?
Vi söker dig som ser dig själv som en nyfiken systemutvecklare med ett stort tekniskt intresse. Du är social, pedagogisk och trivs att arbeta med problemlösning och proaktivt förbättringsarbete. Är strukturerad och tar gärna egna initiativ. I din roll som systemutvecklare är du prestigelös och även bra på att kommunicera. Du har goda kunskaper inom PHP, MySQL, JavaScript, jQuery, HTML5, CSS3 och Perl.

Dina arbetsuppgifter som systemutvecklare
I rollen som systemutvecklare kommer du ingå i vårt erfarna utvecklings- och förvaltningsteam. Vi jobbar i en agil utvecklingsmiljö där vi delar kunskap med varandra. Du kommer arbeta med att utveckla både befintliga och nya system i våra egenutvecklade plattformar. Systemen utvecklas och förvaltas på plats i Örebro.

Du har goda kunskaper inom:
PHP
MySQL
JavaScript
jQuery
HTML5
CSS3
Perl

Dina meriterande erfarenheter:
Andra program eller skriptspråk
Projektledning
Agila metoder
Linux (framförallt Ubuntu & Debian)
Pingis

Språkkunskaper:
Du uttrycker dig väl i svenska tal och skrift

Övrig information:
Plats
: Centrala Örebro
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Sista ansökning: 2021-02-22*

*Ansökningstiden för denna tjänst har löpt ut

Skicka oss din ansökan

Ansökan: Skicka din ansökan (CV + personligt brev) till ansokan@microdata.nu

Om du har frågor om tjänsten eller MicroData kan du kontakta karolina.donnerot@microdata.nu
När du ansöker om anställning hos MicroData Skandinavien AB godkänner du att dina lämnade personuppgifter registreras och behandlas av personal på MicroData Skandinavien AB, för att kunna hantera din ansökan. MicroData Skandinavien AB behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen. Din ansökan med tillhörande personuppgifter kommer att sparas i 24 månader från ansökningsdagen, om du inte själv ber oss att ta bort dem tidigare.​ Läs MicroDatas integritetspolicy
vi söker systemutvecklare
Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email

Tipsa och dela gärna vidare 

systemutvecklare örebro rekrytering