Smidig avtalshantering

MicroWeb Avtalshantering är en komplett lösning för att hantera en organisations avtal. I lösningen kan ni upprätta avtal, offerter och andra berörda dokument utifrån era beslutade mallar. Upprättade eller uppladdade dokument kan skickas iväg för godkännande och eller digital signering, hos interna eller externa motparter.

Överblick

Oavsett hur er process för avtalstecknande ser ut kan MicroWeb Avtalshantering hjälpa till att följa processen, påminna om avtalstider och ge överblick för dig och din organisation.

Digital signering

De digitala signaturerna som används i MicroWeb Avtalshantering är krypterade, juridiskt bindande och spårbara. Vi stöder även tredjeparts-signering/legitimering så som mobilt BankID.

Långsiktigt bevarande

MicroWeb Avtalshantering innehåller ett e-Arkiv för långsiktigt bevarande av digital information. Det innebär att era avtal finns sparade och sökbara enligt en standardiserad struktur (OAIS-modellen) som gör det enkelt att hitta och vid behov exportera/migrera informationen till andra format och lagringsformer.

Säkerställ kontinuitet

MicroWeb Avtalshantering är kopplat till UC:s Organisationsregister vilket garanterar att era motparters företagsuppgifter stämmer.

Skyddad information

Lösningen är uppbyggd med en dynamisk och lättadministrerad behörighetsstruktur som skyddar känsliga avtal och säkerställer att rätt information finns tillgänglig för rätt roll.

Fördelar med MicroWeb Avtalshantering


- Snabb åtkomst
- Avtal samlade på ett ställe
- Påminnelser till rätt person, roll eller grupp
- Uppdaterade motpartsuppgifter
- Flexibla behörigheter
- Rapportstöd

ProcessöverblickUpptäck hur MicroWeb Avtalshantering
kan hjälpa din verksamhet

Prata med vårt team